Hartige taal

Eerlijkheid in contact, vanuit je hart

Agenda Trainingen

Informatie over tarieven

januari 25, 2020 - Yvonne Jeucken

Bij elke training zie je bij de informatie over kosten verschillende tarieven. Soms krijg ik daar vragen over ten aanzien van gelijkwaardigheid en die begrijp ik; kiezen voor 1 tarief heeft ook voordelen. In dit bericht leg ik uit waarom ik – net als collega GC-trainers- kies voor verschillende tarieven.

Ik kies ervoor om mensen met een lager inkomen  financieel te ondersteunen en stimuleren om deel te nemen aan de Geweldloze Communicatie trainingen. Dit doe ik door de tarieven laag te houden voor particulieren (50-70% lager dan het gemiddelde tarief voor een training in Nederland). Daarmee maak ik mijn trainingen toegankelijk voor mensen met minder financiële ruimte.

Bedrijven en organisaties krijgen een factuur op naam van het bedrijf.  Zij hebben vaak een opleidingsbudget en kunnen opleidingskosten aftrekken. Bedrijven steunen daarmee particulieren, die ik daardoor een lager bedrag kan vragen. Als je in loondienst bent en een persoonlijk budget hebt, valt dit ook in deze categorie. Is je budget heel laag, neem dan contact met me op.

ZZP-ers vraag ik net iets meer dan particulieren. Doordat zij de kosten van de belasting af kunnen trekken,  komen de ZZP-ers qua investering ongeveer net zo uit  als particulieren. ZZP’ers en mensen in loondienst voor wie de organisatie of PB betaalt, kunnen bij mij een factuur opvragen.

Prijzen zijn vrijgesteld van BTW: per 3 januari 2020 is Hartige Taal geregistreerd als onderwijsinstelling bij het CRKBO.  Is het tarief een reden om niet mee te kunnen doen, neem dan contact op. Gespreide betaling is mogelijk.

 

Als je vragen hebt over bovenstaande informatie kun je contact met mij opnemen

Moed wordt wakker als iets echt belangrijk is

  Waar sta jij voor, als het er op aan komt?   Hoe is het met jouw moed?   In de haast van deze wereld is het makke...
Lees verder

De essentie van Geweldloze Communicatie, een benadering van het leven

Dit is mijn eerbetoon aan Robert Kržišnik. Wie is dat? Een vrije geest, een man met veel humor en moed. Een man die mij ...
Lees verder

Hoeveel lichter kan ik leven als ik anders naar mezelf leer kijken

  Ken je dat, dat continue achtergrondgeluid van gedachten in je hoofd?   Soms zitten die gedachten vol aannames, i...
Lees verder

De wantrouwen cirkel of de vertrouwen cirkel- welke wil jij?

Wat wil je liever, wantrouwen of vertrouwen? Zonder de angst te ontkennen die er onder ligt wil ik de wereld wakker schr...
Lees verder