Hartige taal

Eerlijkheid in contact, vanuit je hart

Agenda Trainingen

Informatie over tarieven van trainingen

januari 25, 2020 -Yvonne Jeucken

Bij de informatie van elke training zie je  verschillende tarieven. Soms krijg ik daar vragen over ten aanzien van gelijkwaardigheid en die begrijp ik; kiezen voor 1 tarief heeft ook voordelen. In dit bericht leg ik uit waarom ik – net als collega GC-trainers- kies voor verschillende tarieven.

Ik kies ervoor om mensen met een lager inkomen  financieel te ondersteunen en stimuleren om deel te nemen aan de Geweldloze Communicatie trainingen. Dit doe ik door de tarieven laag te houden voor particulieren (50% lager dan het gemiddelde tarief voor een training in Nederland). Daarmee maak ik mijn trainingen toegankelijk voor mensen met minder financiële ruimte.

Deelnemers voor wie een bedrijf en organisaties betaalt, of zelf een bedrijf hebben, krijgen een factuur op naam van het bedrijf.  Deelnemers die het bedrijven-tarief betalen steunen daarmee particulieren met een lager budget. 

ZZP-ers vraag ik iets meer dan particulieren omdat zij de kosten van de belasting af kunnen trekken. ZZP’ers en deelnemers voor wie de organisatie betaalt (direct of uit persoonlijk budget), kunnen bij mij een factuur opvragen. 

Prijzen zijn vrijgesteld van BTW: per 3 januari 2020 is Hartige Taal geregistreerd als onderwijsinstelling bij het CRKBO.  Is het tarief een reden om niet mee te kunnen doen, neem dan contact op. Gespreide betaling is mogelijk. 

 

Als je vragen hebt over bovenstaande informatie kun je contact met mij opnemen

Opleiding Geweldloze Communicatie? Een andere kijk op jezelf en de ander

  De spiegel komen we elke dag wel een keer tegen   Letterlijk. Of we echt kijken is een tweede. Kijk je met liefde...
Lees verder

Vlieg je leven vrij – voorbij de kooien in je hoofd

  Vlieg jij wel eens? Voorbij alle imprint?   Misschien dat de Dalai Lama niet snel uit balans is. Echter de meeste...
Lees verder

Kan iets mooier dan het mooi is

Mooi. Een liedje van Maarten van Roozendaal. “Ach zie de lammeren nou toch lurken Aan hun vers geschoren moeders E...
Lees verder

Oordelen maken je afhankelijk én hebben de potentie om je vrijheid te ontdekken

Is er een plek voorbij oordelen? Wiens ego is niet een kampioen in oordelen? In welke mate mijn brein oordelen produceer...
Lees verder