20 en 21 juni 2024, verdieping module (nr 1) voor gevorderden

 

Heb je de jaaropleiding geweldloze communicatie gevolgd en wil je (systemische) verdieping? Dan ben je welkom op deze verdieping voor gevorderden.

Onderzoeken, bewust worden  en oefenen met  onzichtbare dingen die je uit balans halen of weghalen bij zowel je autonomie als je capaciteit om te verbinden. Het programma bestaat uit  systemische oefeningen die bijdragen aan bewustwording en het innemen van je plek. Er wordt gewerkt met werkvormen van geweldloze communicatie en systemische mini opstellingen. Opstellingen komen mogelijk ook op het programma.  Indien  mogelijk kan bij iedere deelnemer met zijn of haar eigen thema gewerkt worden. Heb je vragen over de inhoud van deze 2 dagen, stuur me gerust een mail 

 

Praktische informatie:

 

Lokatie: Nieuw Allardsoog, Jarig van der Wielenwei 6 Bakkeveen. Nieuw Allardsoog ligt aan de rand van de hei van Bakkeveen en is een half uur rijden van zowel Groningen als Assen, en 40 minuten vanaf Leeeuwarden. De zalen in Nieuw Allardsoog zijn voldoende ruim om 1,5 meter afstand tot elkaar te waarborgen. Tip: neem wandelschoenen mee en een warme jas, zo mogelijk doen we oefeningen buiten. Blijf je liever overnachten? Nieuw Allardsoog heeft kamers met ontbijt beschikbaar die telefonisch te boeken zijn indien beschikbaar.

 

Data : 20 en 21 juni 2024 : 9.30 tot 16.30u. 

 

Voorwaarde voor inschrijving: tenminste 14 dagen training Geweldloze Communicatie bij een CNVC internationaal gecertificeerde trainer.

 

Inschrijving:  mail naar info@hartigetaal.nl  

 

Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 12. 

 

Kosten: organisaties/bedrijf/ PB werkgever: 890€,  ZZP’ers 495 € en particulieren/ mensen met krap budget 350€ (zonder nota), vrijgesteld van BTW. (voor informatie over de verschillen in tarieven klik hier). Kosten zijn vrijgesteld van BTW en inclusief lunch, koffie, thee en trainingsmaterialen.

 

Recensies

Nieuwsgierig naar de ervaring van andere deelnemers? Zie feedback deelnemers onderaan de agenda

NB Wil de de 2e module ook bijwonen? Op  10 en 11 oktober is deel 2 gepland,  9.30 tot 16.30u.