Agenda trainingen

3/4 oktober: Geweldloze communicatie voor zorgverleners. Inschrijving via Wenckebach Instituut, UMCG (VOL)

Lees verder

11/12 oktober: introductie training geweldloze communicatie

Lees verder

28/29 november: Verdiepingstraining Empathie en helderheid

Lees verder

10 januari 2020: Zelfempathie en empathie voor zorgverleners

Lees verder

23 en 24 januari 2020: introductietraining geweldloze communicatie

Lees verder

31 januari – 4 oktober 2020: Jaartraining geweldloze communicatie in de rust van Friesland

De jaaropleiding is gericht het integreren en verankeren van Geweldloze Communicatie in je (professionele) leven
Lees verder

19/20 maart 2020: introductietraining geweldloze communicatie voor zorgverleners

Lees verder

16/17 april 2020: introductietraining geweldloze communicatie

Lees verder

Training op maat

Lees verder

FEEDBACK VAN DEELNEMERS

“Yvonne boeit en inspireert in haar trainingen geweldloze communicatie. Zij sluit moeiteloos aan op ieders niveau en behoeftes. Yvonne is een prettige persoonlijkheid waardoor haar trainingen leuk en leerzaam zijn. Super tevreden. Top programma, top lokatie, top trainster, van alles genoten en geleerd. Yvonne boeit, inspireert en is een expert als trainster op het gebied van geweldloze communicatie, haar trainingsdagen zijn ECHTE aanraders!”  (Robert Bos, sportcoach en trainer)

“Een gedreven docent die onze hele huisartsenpraktijk heeft geïnspireerd tav geweldloos communiceren.”  (Mirjam Andeweg, huisarts)

“De trainer is kundig, bevlogen, pittig, grappig en heeft zelf geïntegreerd wat ze ons wil leren. De rol van overtuigingen over ‘hoe het hoort’. Zelfempathie als eerste stap. Ik geloof dat deze manier van communiceren veel kan betekenen in onze samenleving en in het persoonlijk leven van mensen.” (anoniem)

“Meer bewust worden van eigen positie (zelfverbinding) helpt, en meer verbinding met de ander zoeken helpt in meer situaties dan ik gedacht had. Ik zou deze training aanraden omdat het je helpt om vrij te zijn om je keuzes te maken.” (huisarts)

“It cleared the sky: Ik kreeg inzicht in hoe de communicatie tussen met name m’n dierbaren en mezelf werkt en wat ik eraan kan doen om dat te verbeteren, wat mijn aandeel/verantwoordelijkheid is en waar ik het los kan laten. Ik kon merken dat er 100 wegen naar Rome leiden en dat Yvonne ze allemaal kent. De variatie in oefeningen om inzicht te krijgen, om de theorie tastbaar, levend te maken en bruikbaar voor mij, werkte heel prettig. Ik hoefde me geen zorgen te maken of ik het kon volgen. Het werd juist door de variatie inzichtelijk en bruikbaar. Yvonne is lief, betrokken, warm, zichzelf, rustig en ook spits, alert en flexibel in reageren op wat er gevraagd wordt,  flexibel in het programma. Ik hoop dat ze veel mensen gaat trainen!!” (Arianthe Oudshoorn, trainer en trainingsacteur)

“Prachtige ervaring, een cadeau voor mijzelf! Een absolute aanrader. Twee dagen lijken erg kort maar de training biedt voldoende om je bewust te maken van jouw eigen communicatie en dat van een ander. In deze twee dagen krijg je naast de theorie veel praktijkgerichte oefeningen. Ook worden jouw gevoelens en behoeften helder. Yvonne is een fijne, authentieke persoonlijkheid. Haar uitleg is helder, ze weet de juiste snaar te raken. Ik heb er nog dagelijks plezier van! (Thea Rietsema, Contractmanager Maatschappelijk Ontwikkeling bij Gemeente Groningen)

“Het beste van de training vond ik de trainer en de opzet. De locatie en de plek zijn ook heel waardevol. Ik heb de trainer ervaren als goed, nuchter, veelzijdig, met humor, deskundig op inhoud, prettig confronterend, duidelijk. Knap hoe ze iedereen op de rails van de training houdt.” (communicatieadviseur, procesbegeleider, gemeente Limburg)

“De trainer en de locatie zijn top. De inhoud zou voor veel mensen waardevol kunnen zijn. Trainer ervaren als zeer kundig. Zeker de manier waarop er ruimte werd gegeven aan zij-stapjes. en hoe er weer resoluut naar de hoofdlijn werd teruggegaan. “(teamleider, ICT)

“Goede verdeling van theorie en praktische oefeningen. Authentieke, bevlogen trainer, zorgt voor veilige leeromgeving. Ik zou deze training absoluut aanraden. Zou tot een efficiënte en prettige samenwerking kunnen leiden”. (medisch specialist umcg)

“Yvonne is praktisch, direct, heeft humor en weet ontzettend veel van geweldloze communicatie. Voor mij is geweldloze communicatie zowel in het werk als privé goed toe te passen. Een aanrader voor iedereen!” Bea Jongbloed, Interimmanager, coach en trainer 

“Hartig en Hart-ig : dat is de taal die mijn man en ik leerden kennen tijdens een 2-daagse workshop bij Yvonne. een prachtige krachtige mix ! Yvonne leert het je niet alleen: ze leeft het je voor. Zowel non-verbaal als verbaal hoor, zie en voel je hoe de geweldloze communicatie geweldig werkt. Geen zachte , aaibare , voorzichtige “foefjes” om de ander te bereiken. Nee ; krachtig , open en eerlijk uiten wat er in jou omgaat. Eerst in jezelf en dan wellicht pas naar de ander. Zo weet jij en dus ook de ander echt wat je nodig hebt om in harmonie en ruimte kunt (samen) leven.” (Irene Riem, dierenarts, coach)

“Wil jij leren de beginselen van geweldloze communicatie te herkennen en beginnen met het uitvoeren geweldloze communicatie, dan is de cursus “Van verwijt en verwijdering naar verbinding vanuit vrijheid” gegeven door Yvonne van harte aan te bevelen. Yvonne beheerst geweldloze communicatie uitstekend en weet bij de oefeningen de juiste vragen te stellen om te komen tot de juiste uitoefening van geweldloze communicatie bij de cursisten. Door de vertrouwde sfeer voelen cursisten zich snel op hun gemak”.  (Gerard Zoer, jurist / Consultant bij International Tender Services)