Agenda, informatie en feedback trainingen

23 en 24 januari 2020: introductietraining geweldloze communicatie: VOL

Lees verder

31 januari – 4 oktober 2020: Jaartraining geweldloze communicatie in de rust van Friesland (VOL; reservelijst open)

De jaaropleiding is gericht het integreren en verankeren van Geweldloze Communicatie in je (professionele) leven
Lees verder

Festival Rotterdam: Kennismaking met geweldloze communicatie, 8 februari 2020

Lees verder

27/28 februari 2020 verdieping: empathie en innerlijke helderheid

Lees verder

19/20 maart 2020: introductietraining geweldloze communicatie voor zorgverleners: VOL.

Lees verder

16/17 april 2020: introductietraining geweldloze communicatie

Lees verder

28/29 mei 2020: introductietraining geweldloze communicatie voor zorgverleners. Inschrijving via Wenckebach Instituut, UMCG

Lees verder

18/19 juni 2020: introductietraining geweldloze communicatie

Lees verder

25/26 juni 2020: Empathie en innerlijke helderheid

Lees verder

29 januari tot en met 3 oktober 2021 (voorlopige data!): Jaartraining in de rust van Friesland

Lees verder

ALGEMENE INFORMATIE TRAININGEN

♥ AANMELDING VOOR EEN TRAINING KAN VIA MAIL

Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden. De aanmelding is definitief na het ontvangen van een mail ter bevestiging.

♥ STUDIEBELASTING is niet van toepassing tenzij vermeld. Studiebelasting is alleen van toepassing bij de jaartraining.

 

 

FEEDBACK VAN DEELNEMERS

“Levens-veranderend. De training steeg ver boven mijn verwachting uit. De trainer heb ik ervaren als prettig, concreet, ‘to the point’, ervaren en bovenal laat ze zien dat het niet een truc is maar een levenswijze.” Anne Jan Kok MSc, Bestuurder GGZ

“Hartig en Hart-ig : dat is de taal die mijn man en ik leerden kennen tijdens een 2-daagse workshop bij Yvonne. een prachtige krachtige mix ! Yvonne leert het je niet alleen: ze leeft het je voor. Zowel non-verbaal als verbaal hoor, zie en voel je hoe de geweldloze communicatie geweldig werkt. Geen zachte , aaibare , voorzichtige “foefjes” om de ander te bereiken. Nee; krachtig , open en eerlijk uiten wat er in jou omgaat. Eerst in jezelf en dan wellicht pas naar de ander. Zo weet jij en dus ook de ander echt wat je nodig hebt om in harmonie en ruimte te kunnen (samen) leven.” (Irene Riem, dierenarts, coach)

“Meer bewust worden van eigen positie (zelfverbinding) helpt, en meer verbinding met de ander zoeken helpt in meer situaties dan ik gedacht had. Ik zou deze training aanraden omdat het je helpt om vrij te zijn om je keuzes te maken.” (huisarts)

“It cleared the sky. Ik kreeg inzicht in hoe de communicatie tussen met name m’n dierbaren en mezelf werkt en wat ik eraan kan doen om dat te verbeteren, wat mijn aandeel/verantwoordelijkheid is en waar ik het los kan laten. Ik kon merken dat er 100 wegen naar Rome leiden en dat Yvonne ze allemaal kent. De variatie in oefeningen om inzicht te krijgen, om de theorie tastbaar, levend te maken en bruikbaar voor mij, werkte heel prettig. Ik hoefde me geen zorgen te maken of ik het kon volgen. Het werd juist door de variatie inzichtelijk en bruikbaar. Yvonne is lief, betrokken, warm, zichzelf, rustig en ook spits, alert en flexibel in reageren op wat er gevraagd wordt,  flexibel in het programma. Ik hoop dat ze veel mensen gaat trainen!!” (Arianthe Oudshoorn, trainer en trainingsacteur)

“Prachtige ervaring, een cadeau voor mijzelf! Een absolute aanrader. Twee dagen lijken erg kort maar de training biedt voldoende om je bewust te maken van jouw eigen communicatie en dat van een ander. In deze twee dagen krijg je naast de theorie veel praktijkgerichte oefeningen. Ook worden jouw gevoelens en behoeften helder. Yvonne is een fijne, authentieke persoonlijkheid. Haar uitleg is helder, ze weet de juiste snaar te raken. Ik heb er nog dagelijks plezier van! (Thea Rietsema, Contractmanager Maatschappelijk Ontwikkeling bij Gemeente Groningen)

“Het beste van de training vond ik de trainer en de opzet. De locatie en de plek zijn ook heel waardevol. Ik heb de trainer ervaren als goed, nuchter, veelzijdig, met humor, deskundig op inhoud, prettig confronterend, duidelijk. Knap hoe ze iedereen op de rails van de training houdt.” (communicatieadviseur, procesbegeleider, gemeente Limburg)

“De trainer en de locatie zijn top. De inhoud zou voor veel mensen waardevol kunnen zijn. Trainer ervaren als zeer kundig. Zeker de manier waarop er ruimte werd gegeven aan zij-stapjes. en hoe er weer resoluut naar de hoofdlijn werd teruggegaan. “(teamleider, ICT)

“Dit is voor iedereen belangrijk. Zou m.i. bij het basis/voortgezet onderwijs thuis horen.” (anoniem)

“Authentieke, bevlogen trainer, zorgt voor veilige leeromgeving. Goede verdeling van theorie en praktische oefeningen. Ik zou deze training absoluut aanraden. Zou tot een efficiënte en prettige samenwerking kunnen leiden”. (medisch specialist umcg)

“Yvonne is praktisch, direct, heeft humor en weet ontzettend veel van geweldloze communicatie. Voor mij is geweldloze communicatie zowel in het werk als privé goed toe te passen. Een aanrader voor iedereen!” Bea Jongbloed, Interimmanager, coach en trainer 

“Een gedreven docent die onze hele huisartsenpraktijk heeft geïnspireerd tav geweldloos communiceren.”  (Mirjam Andeweg, huisarts)

“De trainer is kundig, bevlogen, pittig, grappig en heeft zelf geïntegreerd wat ze ons wil leren. De rol van overtuigingen over ‘hoe het hoort’. Zelfempathie als eerste stap. Ik geloof dat deze manier van communiceren veel kan betekenen in onze samenleving en in het persoonlijk leven van mensen.” (anoniem)

“Super tevreden. Top programma, top lokatie, top trainster, van alles genoten en geleerd. Yvonne boeit, inspireert en is een expert als trainster op het gebied van geweldloze communicatie, haar trainingsdagen zijn ECHTE aanraders!”  (Robert Bos, sportcoach en trainer)