10 en 11 oktober 2024, verdiepingsmodule voor gevorderden, nr 2

 

Deze 2 dagen richten zich op onderzoeken, bewust worden  en

Wil je oefenen met  onzichtbare dingen die je uit balans halen of weghalen bij je autonomie? Of bij je capaciteit om te verbinden?

Het programma van deze 2 dagen bestaat uit  systemische oefeningen die bijdragen aan bewustwording van oude patronen en het innemen van je plek. Opstellingen komen mogelijk ook op het programma. Alle oefeningen zijn gericht op autonomie en verbinding in het nu, voorbij  je imprint.

 

Heb je tenminste 10 dagen geweldloze communicatie gevolgd en wil je verdieping? Dan ben je welkom op deze verdiepingsmodule. Het exacte programma hangt af van het aantal deelnemers. Indien mogelijk kan bij iedere deelnemer met zijn of haar eigen thema gewerkt worden, met een bijpassende werkvorm. 

 

Interesse of vragen? Stuur me een mail 

 

Praktische informatie:

 

Lokatie: Nieuw Allardsoog, Jarig van der Wielenwei 6 Bakkeveen. Nieuw Allardsoog ligt aan de rand van de hei van Bakkeveen en is een half uur rijden van zowel Groningen als Assen, en 40 minuten vanaf Leeeuwarden.  Tip: neem wandelschoenen mee en een warme jas, zo mogelijk doen we oefeningen buiten. Blijf je liever overnachten? Nieuw Allardsoog heeft kamers met ontbijt beschikbaar die telefonisch te boeken zijn indien beschikbaar.

 

Data : 10 en 11 oktober 2024 : 9.30 tot 16.30u. 

 

Voorwaarde voor inschrijving: tenminste 10 dagen training Geweldloze Communicatie bij een CNVC internationaal gecertificeerde trainer.

 

Inschrijving:  mail naar info@hartigetaal.nl  

 

Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 12

 

Kosten: organisaties/bedrijf/ PB werkgever: 890€,  ZZP’ers 495 € en particulieren/ mensen met krap budget 350€ (zonder nota), vrijgesteld van BTW. (voor informatie over de verschillen in tarieven klik hier). Kosten zijn vrijgesteld van BTW en inclusief lunch, koffie, thee en trainingsmaterialen.

 

Recensies

Nieuwsgierig naar de ervaring van andere deelnemers? Zie feedback deelnemers onderaan de agenda

NB Wil je de 1e module ook bijwonen? In maart is verdieping module nr 1