20 en 21 juni 2024, systemisch kijken

 

Systemisch kijken: een verdieping en verbreding van de intentie van Geweldloze Communicatie

 

Heb je meerdere dagen training gevolgd in geweldloze communicatie? Wil je ervaren hoe systemisch kijken een aanvulling kan zijn op leven vanuit de uitgangspunten van geweldloze communicatie? Dan ben je welkom op deze verdieping voor gevorderden.

In deze 2 dagen ligt het focus op onderzoeken, bewust worden  en oefenen met onzichtbare dingen die je uit balans halen.  Dat wat je voelt maar niet ziet en je weghaalt bij zowel je autonomie als je capaciteit om te verbinden. 

Het programma bestaat uit  allerlei oefeningen en werkvormen die patronen bewust maken, waaronder ook systemische oefeningen en mini-opstellingen die bijdragen aan het innemen van je plek en kiezen voor het leven. 

Indien  mogelijk (afhankelijk van de groep en de groepsgrootte)  kan bij iedere deelnemer met zijn of haar eigen thema gewerkt worden. Opstellingen zijn  ook mogelijk indien de situatie dat vraagt en deelnemers er voor open staan.  Heb je vragen over de inhoud van deze 2 dagen, stuur me gerust een mail 

 

Praktische informatie:

 

Lokatie: Nieuw Allardsoog, Jarig van der Wielenwei 6 Bakkeveen. Nieuw Allardsoog ligt aan de rand van de hei van Bakkeveen en is een half uur rijden van zowel Groningen als Assen, en 40 minuten vanaf Leeeuwarden. Tip: neem wandelschoenen mee en een warme jas, zo mogelijk doen we oefeningen buiten. Blijf je liever overnachten? Nieuw Allardsoog heeft kamers met ontbijt beschikbaar die telefonisch te boeken zijn indien beschikbaar.

 

Data : 20 en 21 juni 2024 : 9.30 tot 16.30u. 

 

Voorwaarde voor inschrijving: tenminste 7  dagen training Geweldloze Communicatie bij een CNVC internationaal gecertificeerde trainer.

 

Inschrijving :  Wil je je inschrijven of heb je een vraag, mail naar info@hartigetaal.nl  

 

Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 10. 

 

Kosten: organisaties/bedrijf/ PB werkgever: 890€,  ZZP’ers 495 € en particulieren/ mensen met krap budget 350€ (zonder nota), vrijgesteld van BTW. (voor informatie over de verschillen in tarieven klik hier). Kosten zijn vrijgesteld van BTW en inclusief lunch, koffie, thee en trainingsmaterialen.

 

Recensies

Nieuwsgierig naar de ervaring van andere deelnemers? Zie feedback deelnemers onderaan de agenda