Interesse in een training Geweldloze Communicatie in je organisatie?

Vraag je je af of Geweldloze Communicatie bij je bedrijf of organisatie past? Om dit in te kunnen schatten,  geeft het volgen van een tweedaagse introductietraining je de meeste informatie over zowel de inhoud, de impact en de trainer. Wil je liever een korte workshop? Sinds 2017 gaf ik korte workshops aan studenten Geneeskunde, verschillende huisartspraktijken, huisartsopleiders en huisartsen in opleiding op het Huisarts Instituut (Groningen en Zwolle), de Gemeente Groningen,  Gemeente de Fryske Marren, een netwerk van de Politie Noord Nederland, Congres Studentbegeleiding UMCG ed.

Wil je een een op maat gemaakte training voor jouw eigen organisatie? Hartige Taal verzorgt trainingen Geweldloze Communicatie aan zorgverleners voor het Wenckebach Instituut van het UMCG sinds 2019 en voor de Aardbevingacademie van de GGD (medewerkers in dossier mijnbouwschade) sinds 2020. Daarnaast gaf ik op uitnodiging tweedaagse trainingen aan verschillende teams binnen het UMCG. Als je interesse hebt voor trainingen in jouw organisatie, kunnen we een kennismakingsgesprek plannen. 

Ik bied sinds 2020 coaching en privé-training aan. Dit is bedoeld voor  deelnemers die de jaaropleiding volgen en aan deelnemers die tenminste de introductietraining gevolgd hebben.

De grootste kans om ondermijnende gewoonten in communicatie niet door te geven, is door kinderen en ouders te laten kennismaken met Geweldloze Communicatie. Ik kom om die reden  graag op scholen en kinderdagverblijven. 

Vragen? Vrijblijvend koffie drinken? Leuk als je mailt.