Interesse in een training Geweldloze Communicatie in je organisatie?

Wil je een een op maat gemaakte training die gegeven wordt binnen jouw eigen organisatie? Hartige Taal verzorgt trainingen Geweldloze Communicatie aan zorgverleners voor het Wenckebach Instituut van het UMCG sinds 2019 en voor de Aardbevingacademie van de GGD (medewerkers in dossier mijnbouwschade) sinds 2021. Als je interesse hebt voor trainingen in jouw organisatie, kunnen we een kennismakingsgesprek plannen. 

Vraag je je af of dit bij je bedrijf past? Om dit in te kunnen schatten,  geeft het volgen van een tweedaagse introductietraining de meeste informatie. Sinds 2017 gaf ik korte workshops aan verschillende huisartspraktijken, huisartsopleiders en huisartsen in opleiding op het Huisarts Instituut (Groningen en Zwolle), de Gemeente Groningen, een netwerk van de Politie Noord Nederland ed. Ik ben gevraagd voor het PIV congres letselschade in Utrecht en de Compagnonscursus van huisartsen en specialisten van Dokkum eo op Schiermonnikoog. Dergelijke workshops geven een indruk van mij als trainer en van het potentiële effect van een tweedaagse training. Omdat ik je liever laat ervaren welke ruimte Geweldloze Communicatie kan geven, geef ik het liefst tweedaagse trainingen.

Ik bied sinds 2020 coaching en privé-training 1 op 1 aan, aan deelnemers die de jaaropleiding volgen en aan deelnemers die tenminste de introductietraining gevolgd hebben.

De grootste kans om ondermijnende gewoonten in communicatie niet door te geven, is door kinderen en ouders te laten kennismaken met Geweldloze Communicatie. Ik kom dus ook graag op scholen en kinderdagverblijven. 

Vragen? Vrijblijvend koffie drinken? Leuk als je mailt.