Training Geweldloze Communicatie op maat, in je team of in privé training/coaching

Een overzicht van overige mogelijkheden

Wil je een een op maat gemaakte training voor jouw eigen organisatie? Hartige Taal verzorgt trainingen Geweldloze Communicatie aan:

♦ artsen, verpleegkundigen, VS, psychologen, paramedici en bestuurders  via het Wenckebach Instituut van het UMCG sinds 2019

♦ de Aardbevingacademie van de GGD (medewerkers in dossier mijnbouwschade) sinds 2020

♦ de Landelijke Huisartsvereniging sinds 2022

Vraag je je af of Geweldloze Communicatie bij je bedrijf of organisatie past? Om dit in te kunnen schatten,  geeft het volgen van een tweedaagse introductietraining je de meeste informatie over zowel de inhoud, de impact en de trainer. Op uitnodiging gaf ik  tweedaagse trainingen aan verschillende teams binnen het UMCG. Als je interesse hebt voor trainingen in jouw organisatie, kunnen we een kennismakingsgesprek plannen. 

Ik word vaak gevraagd voor een korte workshop en weet tegelijk dat dit slechts een vorm is waarbij je kunt proeven aan Geweldloze Communicatie. Sinds 2017 gaf ik korte workshops aan studenten Geneeskunde, verschillende huisartspraktijken, huisartsopleiders en huisartsen in opleiding op het Huisarts Instituut (Groningen en Zwolle), het student begeleiderscongres op het UMCG,  de Gemeente Groningen,  Scope, Gemeente de Fryske Marren, een netwerk van de Politie Noord Nederland, de Aardbevingacademie,  het NCG en aan huisartsen/medisch specialisten op de Bonifatius cursus. Als je me om een workshop vraagt, ga ik eerst met je in gesprek.

Sinds 2020 bied ik ook coaching en privé-training aan. Dit is bedoeld voor  deelnemers die de opleiding gevolgd hebben en bij uitzondering aan deelnemers die tenminste de introductietraining gevolgd hebben. In sommige situaties bied ik ook de introductie aan als privé training.

De grootste kans om ondermijnende gewoonten in communicatie niet door te geven, is door kinderen en ouders te laten kennismaken met systemisch denken en Geweldloze Communicatie. Ik kom om die reden graag op scholen en kinderdagverblijven.

Vragen? Vrijblijvend koffie drinken? Leuk als je mailt.