Training op maat, in-company training en coaching

Wil je graag zelf een datum plannen voor een introductietraining?  Meld je aan met een groepje van minimaal 6 personen. Dan bepalen we samen de datum en de locatie.

Wil je een een op maat gemaakte training die gegeven wordt binnen jouw eigen organisatie? Alle trainingen van Hartige Taal kunnen incompany verzorgd worden. Vraag je je af of dit bij je bedrijf past? Om dit in te kunnen schatten is een tweedaagse introductietraining volgen de eerlijkste optie. Ik heb workshops gegeven voor verschillende huisartspraktijken, de huisartsopleiding (Groningen en Zwolle), de Gemeente Groningen en een netwerk van de Politie Noord Nederland. Dergelijke workshops geven een indruk echter is geen alternatief voor een training.

Ik bied coaching en privé-training 1 op 1 aan, aan deelnemers die de jaaropleiding volgen en aan deelnemers die tenminste de introductietraining gevolgd hebben.

In organisaties gaf en geef ik trainingen aan de huisartsopleiding, de RUG, medisch specialisten, opleiders, leidinggevenden, verpleegkundigen, huisartsen, tandartsen, apothekers en medewerkers in dossier aardbevingsschade (Gemeente Groningen/GGD/Aardbevingacademie).

Ik kom graag op scholen en kinderdagverblijven. De grootste kans om ondermijnende gewoonten in communicatie niet door te geven, is door kinderen en ouders te laten kennismaken met Geweldloze Communicatie. 

Vragen? Vrijblijvend koffie drinken? Leuk als je mailt.