30 en 31 maart 2023: verdieping voor gevorderden. VOL

Heb je de jaaropleiding geweldloze communicatie gevolgd en wil je verdieping?

Dan ben je welkom op deze verdieping voor gevorderden. Het programma is nog niet helemaal duidelijk. Globaal:

Dag 1: het non-verbale. Oefenen met uitzoomen en inzoomen. Uitzoomen met behulp van systemisch denken en bijbehorende oefeningen. Inzoomen op aanwezigheid en bewustzijn van het lichaam en de impact daarvan op het non-verbale. Fysieke oefeningen uit oa systemisch werk en aikido.

Op dag 2 nieuw oefenmateriaal om vanuit aanwezigheid in je lichaam ook verbaal creatief met momenten van schuren om te kunnen gaan.

Praktische informatie:

Voorwaarde voor inschrijving: tenminste 14 dagen training Geweldloze Communicatie bij een CNVC internationaal gecertificeerde trainer. Maximum aantal deelnemers: 12.

NB Deze training is helaas vol. Wil je graag deze training doen, stuur me dan een bericht. Bij voldoende interesse plan ik een tweede training in juni.

Interesse of vragen? Stuur me een mail 

Lokatie: Nieuw Allardsoog, Jarig van der Wielenwei 6 Bakkeveen. Nieuw Allardsoog ligt aan de rand van de hei van Bakkeveen en is een half uur rijden van zowel Groningen als Assen, en 40 minuten vanaf Leeeuwarden. De zalen in Nieuw Allardsoog zijn voldoende ruim om 1,5 meter afstand tot elkaar te waarborgen. Tip: neem wandelschoenen mee en een warme jas, zo mogelijk doen we oefeningen buiten. Blijf je liever overnachten? Nieuw Allardsoog heeft kamers met ontbijt beschikbaar die telefonisch te boeken zijn indien beschikbaar.

Data: donderdag en vrijdag  30 en 31 maart 2023,  9.30 tot 16.30u. 

Inschrijving:  mail naar info@hartigetaal.nl  

Aantal deelnemers: minimaal 6 maximaal 12. 

Kosten: organisaties/bedrijf/ PB werkgever: 790€, particulieren 325€ (zonder nota), ZZP’ers 425 €. vrijgesteld van BTW. (voor informatie over de verschillen in tarieven klik hier). Kosten zijn vrijgesteld van BTW en inclusief lunch, koffie, thee en trainingsmaterialen.

Recensies

Nieuwsgierig naar de ervaring van andere deelnemers? Zie feedback deelnemers onderaan de agenda